Yes in Budapest | Székely ruhás esküvő Yes in Budapest

Székely ruhás esküvő

Tatán házasodni jó

Ha szeretem az Egyetlent, a világ egy lesz, csak egyet kell szeretnem, hogy mindent szerethessek, és ebben a szerelemben megnyílik a mindenség titka. 

Hamvas Béla

Július végén polgári esküvőt fotóztam Tatán. Ez az alkalom több szempontból is különleges volt számomra: egyrészt a helyszín miatt –a tatai angolkertet csak ajánlani tudom mindenki számára, aki a páros képek helyszínét a természetben képzeli el–, másrészt azért, mert az ifjú pár származásukra büszkén, székely ruhában kötötte össze az életét. Az ünneplés szűk körben zajlott, családias, meghitt hangulatban. Tetszett a nap egyszerűsége és az, hogy a kis létszám miatt mindenkire jutott egy kis ideje a párnak.

Noha a páros fotózáskor a tűző napsütés nem kedvezett a képek szempontjából, meglepően hatékony volt az a másfél óra, amit ezen képek készítésére szántunk.  Ilyenkor igen sokat jelent egy asszisztens, aki szavak nélkül is tudja a helyét és szinte észrevétlenül varázsolja elfogadhatóvá a fényeket a mostoha körülmények között –ezért hálás köszönetem a segítségemnek és alkalomadtán ötletadómnak, Lieszkovszky Lászlónak.

Az tetszett a helyszínben, hogy kis területen sokféle környezet adhatott keretet a képeknek: borostyánnal benőtt erdős részek, mini barlang, műromok, hidacska, tópart, kastély, padok, ivócsap. Azt hiszem itt mindenki talál olyan részt, ahol szívesen látná magát lencsevégre kapva.

Jó volt része lenni ennek a szép napnak és osztozni a mérhetetlen örömben, amit a közös útra lépés jelent. Köszönöm a bizalmat!

Fényképész:
Báró Mónika
Év:
2019
Tata:
angolkert