Yes in Budapest | Tervezzünk Yes in Budapest

Jókor, jó helyen...

Helyszínkeresésben vagytok? Térképünk segítségével rövidebb idő alatt végezhettek a feladattal, mint gondolnátok. Bejelöltünk Nektek minden olyan helyet Budapesten és környékén, amely szimpatikus számunkra – hátha elnyeri valamelyik a tetszéseteket. Találtok köztük rendezvényhelyszínt és fotózási helyszínt is, hogy több síkon haladhassatok a keresgéléssel. Ha a helyszín is megvan, akkor nincs más hátra, mint megtervezni a nap menetét és kigondolni a részleteket…

Fióka
Fióka

Esküvői helyszín

A lendületes elegancia, a fiatalság, ízlésesség összefonódása, finomságok illata fogja megcsapni, mikor átlépi a Fióka küszöbét. Jóllakottság, harmónia, megbecsültség érzése, amit nálunk tapasztalni fog.

Sas-Hill
Sas-Hill

Helyszín párfotózásra

A hegy tetején található panorámateraszról pazar kilátás tárul elénk. Budapest madártávlatból különleges élmény. Ha a természetben szeretnétek fotózkodni, ugyanakkor szempont az is, hogy a kiválasztott hely közel legyen a városhoz, a Sas-hegy kitűnő választás.

Café Ponyvaregény, Kopaszi gát
Café Ponyvaregény, Kopaszi gát

Esküvői helyszín

Büszkék vagyunk rá, hogy éttermünk kedvelt találka helye a romantikát keresőknek. Belső terünk hangulata, az esti gyertyafény, a téli kandallótűz melege, vagy öböl oldali teraszunkról a vízen megcsillanó nyári naplemente még a legzordabb szívűeket is meglágyítja. Az elmúlt évek során már több olyan „Ponyva Párunk” is akad, akik nemcsak az első randevújukat, de még az esküvőjüket, sőt már a keresztelőt is nálunk tartották! Őszintén gratulálunk!

Szt. Kristóf Vendégház, Kálló
Szt. Kristóf Vendégház, Kálló

Esküvői helyszín

A Szt. Kristóf Vendégház kiemelt figyelmet fordít a vidéki környezetben megálmodott kisebb lakodalmak teljes körű megszervezésére. Minőségi szolgáltatásaink biztosítják a házasulandók és a násznép zavartalan ünneplését. A park kiváló helyszín páratlan esküvői fotók elkészítéséhez és a felhőtlen éjszakai mulatozáshoz. A faluban lehetőség van a templomi, illetve a polgári szertartások megszervezésére, de igény szerint a kertben is megtörténhet a menyegző. Rugalmas ajánlataink lehetőséget adnak kisebb költségvetésű esküvők megszervezésére.

Várkert Bazár
Várkert Bazár

Helyszín párfotózásra

A Várkert Bazár területén múlt és jelen, klasszikus és modern, kultúra és szórakozás elragadó harmóniában létezik, így válik alkalmassá arra, hogy a legkülönfélébb programok, koncertek, kiállítások, kezdeményezések befogadó tereként működjön. Kitűnő helyszín esküvői fotózáshoz is. A Várkert Bazár (más néven: Várbazár) Budapest I. kerületében található, az Ybl Miklós téren. Kiemelt műemlék, a világörökség része.

Gellért-hegy

Helyszín párfotózásra

A Gellért-hegy Budapest I. és XI. kerületében, a Duna jobb partján álló, 235 méterrel a tengerszint fölé magasodó hegy. A Dunára néző meredek sziklafala és a tetejéről nyíló pesti panoráma páratlan látvány. Budapest ékkövének is szokták nevezni. Az UNESCO a Gellért-hegy tetején fekvő Citadella erődjével, a budai Várheggyel és a Duna két partjának panorámájával együtt a Gellért-hegyet 1987-ben a Világörökség részévé nyilvánította.

Somlay Artúr sétány, Gregersen körönd és Zikkurat

Helyszín párfotózásra

A Müpa környéke is kitűnő helyszín lehet esküvői fotózáshoz, ugyanis számos különleges építészeti jellegű háttér áll rendelkezésre, ugyanakkor van parkos rész is. Ha természetközelibb helyszínre vágytok, akkor innen könnyen megközelíthető a Kopaszi gát, ahol sok a zöld, és a Duna közelségében is lehet készíteni jó hangulatú képeket.

Tóth Árpád sétány
Tóth Árpád sétány

Helyszín párfotózásra

A sétány helyén a középkorban egy keskeny, hadicélokat szolgáló sikátor húzódott. Miután a vár védelmi jelentősége csökkent, 1810 körül elkezdődött egy járható út kifejlődése. Buda visszafoglalásának 250. évfordulója alkalmából, 1934-36-ban alakították át sétánnyá és rendezték a nyugati szakasz környezetét. Mai formáját a második világháború pusztításait követő helyreállítási munkálatok során kapta 1966-70 között.

Normafa és környéke

Helyszín párfotózásra

A budai hegyekben található Normafa a fővárosi kirándulók egyik kedvelt célpontja. A legenda szerint Mátyás király születésének évében sarjadt ki az évszázadokig itt álló vén bükkfa. Radnóti Miklós is síelt itt szerelmével, valamint közkedvelt kirándulóhelye volt a Magyar Nemzeti Színház színészeinek. A bükkfa tövében énekelte el Schodelné Klein Rozália operaénekesnő Bellini Norma című operájának részletét, amely után a helyszín a Normafa nevet kapta. A fát a húszas évek végén egy villám sújtotta és elpusztult, a környék azonban megmaradt népszerű kirándulóhelynek.

Kopaszi gát
Kopaszi gát

Helyszín párfotózásra

Ha kellemes városi kikapcsolódásra vágytok, akkor irány a Kopaszi gát! A Duna által határolt területen rendezett zöld park vár benneteket. A mediterrán hangulat felemelő, olyan érzést kelt mintha nyaralnátok. Ráadásul most már BKV hajóval is eljuthattok ide. Az északi részen kialakított terasz látványban és funkcióját tekintve is élvezetes. A lépcsőkön ülve gyönyörű kilátás nyílik a városra és a folyóra egyaránt.

ELTE Füvészkert
ELTE Füvészkert

Helyszín párfotózásra

A nyolcadik kerület vadregényesebb részén, a Klinikáktól 10 perc sétára húzódik meg ez az igazi, rejtett kincse a városnak, az ELTE Botanikus kert. Akit lázba hozna a virágzó japán cseresznyefák látványa és illata, áprilisra időzítse a vizitet, de az üvegházakban egész évben izgalmas növényeket fedezhetünk fel. Itt találhatóak a város leghatalmasabb tavirózsái is, amelyek akár egy felnőtt nő súlyát is elbírják. A Füvészkert története az 1700-as évekig nyúlik vissza, fénykorában több mint 12.000 fajt tartottak itt és olyan klasszikusokban is feltűnik helyszínként, mint Molnár Ferenc világhírű regénye, a Pál utcai fiúk. 2017 tavasza óta FűFa Tankert néven működik itt egy kis élményalapú tanoda is, ahol a gyerekek virágültetés közben zsebelhetnek be hasznos tudást a városi zöldfelületekről.

Margit-sziget
Margit-sziget

Helyszín párfotózásra

A történelmi jelentőségű Margitsziget a Dunán, Budapest központi részén helyezkedik el. A tömegközlekedés kivételével mindenfajta motoros járművel behajtani tilos, így szó szerint a pihenés, a sport és a béke szigete. A tavasztól őszig nyitva tartó Palatinus strandfürdő, a Hajós Alfréd sportuszoda, ahol a magyar olimpiai bajnok vízipólócsapat edz, a kis vadaspark, a Domonkos-rendi apácakolostor romjai, a napozó teknősökkel teli Japánkert, az 5 km hosszú kocogósáv, több neves étterem és nyári szórakozóhely, két luxushotel és a Rózsakert csak néhány kiragadott példa abból a számos látványosságból, amely az idelátogatókat várja. Feltűnően sok biciklistát és gyerekes családot látni a szigeten, évszaktól függetlenül. A forró nyári napokon megtelnek a strandok és az uszodák, de ilyenkor sok ember heverészik Budapest legnagyobb szökőkútja mellett is, amely a Margit-hídhoz közel, a lehajtó végén álló füves területen épült – a szökőkút 30 percenként kellemes dallamokat játszik. A Margitszigetet déli oldaláról a Margit-híd, északról Budapest leghosszabb hídja, az Árpád-híd határolja.

Szentendre
Szentendre

Helyszín párfotózásra

Szentendre Pest megyében található. Magyarország egyik legnépszerűbb Budapesthez közeli turista célpontja skanzenjével, múzeumaival, galériáival. A város a Dunakanyar egyik gyöngyszeme mediterrán atmoszférájával, hangulatos macskaköves utcácskáival. Szentendre a művészek és művészetek városa, a múzeumok, galériák és kiállítótermek kínálata híresen gazdag. Szentendre a színes programok városa is, egész évben szervez fesztiválokat, kulturális eseményeket és gasztronómiai rendezvényeket.

Városliget
Városliget

Helyszín párfotózásra

A Városliget Budapest második legnagyobb közparkja a XIV. kerületben. Teljes területe 1 km². Hozzávetőlegesen 6500 fa teszi zölddé és hívogatóvá.

Tatai Angolkert
Tatai Angolkert

Helyszín párfotózásra

A tatai Angolkert, a tóvárosi városrészben, az Öreg-tóhoz közel található, egyik bejárata az Erzsébet térről nyílik. Az Angolkertet 1783-ban Böhm Ferenc mérnök építette. A kert kialakításának kedvezett a feltörő források (Kék-forrás, Najád-forrás) vize, a természeti környezet és a Cseke-tó. A tavat az ott működött Jenő-malom tulajdonosáról nevezték el. 1803-ban Kazinczy Ferenc is megtekintette az angolkertet, majd 1831-ben újból visszatért, és gyönyörködött a szép platánsorban. A látogatás emlékére 1964-ben állították fel a Kazinczy padot a Cseke-tó partján. A park a Cseke-tó körül található, de bizonyos mértékben az egész városra kiterjed. 1955-től természetvédelmi terület. Az 1960-as években a források működésének megszűnése után itt fedezték fel az Angyal-forrási-barlangot és a Tükör-forrási-barlangot. Ezek zártak, a nagy közönség számára nem látogathatóak. A műromokat Charles Moreau francia építész építette 1803-ban. Ehhez a 12. század elején épült, előbb a bencések, majd a domonkos-rendiek által használt Vértesszentkereszti apátság maradványait használta fel. Ezeket az Esterházyak hozatták Tatára. Az Angolkert romantikus és szentimentális jellegének hangsúlyozására épült 1840 körül a Török mecset. Az Esterházy család nyaranta a tatai copf stílusú kerti lakba költözött feltöltődni.

Ez meg Az

Esküvői helyszín

30 perc autózásra Budapesttől, a zsámbéki romtemplom szomszédságában található az Ez meg Az bisztró. Igényes környezet, kedves személyzet és minőségi ételek várnak bennünket. Szűk körű esküvőkhöz ideális helyszín. Ha nyugodt, vidéki hangulatra vágytok, ugyanakkor fontos számotokra a magas minőség, akkor mindenképpen érdemes felírni a listára ezt a helyet.

Józsefvárosi polgármesteri hivatal
Józsefvárosi polgármesteri hivatal

Házasságkötő terem

Aki a nyolckerben lakik, érdemes helyben házasodni mert a kerületi polgármesteri hivatalban tágas, szép házasságkötő terem található. Mi is fotóztunk itt!

Hazai Fésűsfonó és Szövőgyár
Hazai Fésűsfonó és Szövőgyár

Helyszín párfotózásra

Szorosan összefügg a Bakelit Art Center rendezvényhelyszínnel, viszont nekünk jobban bejött maga a gyárterület ahol rendhagyó képeket lehet készíteni - ha valaki erre vágyik. Autóval húsz percnyire van a belvárostól.

Bakelit Art Center Event Hall
Bakelit Art Center Event Hall

Esküvői helyszín

Ez tulajdonképpen egy gyártelepen található rendezvényhelyszín. A közelben található Hazai Fésűsfonó és Szövőgyár (lásd külön bejegyzésünket) kitűnő lehetőségeket nyújt rendhagyó párfotózásra, esküvői helyszínnek inkább tavasszal vagy ősszel ajánljuk, mert nyáron nincsen megoldva a légkondicionálás és a nagyterem nagyon sötét. Jelenleg felújítás miatt zárva van, bízunk benne, hogy az előbb említett hiányosságok javításra kerülnek és akkor őszintén tudjuk ajánlani mi is.

Budapesti Árpád-házi Szent Erzsébet Plébániatemplom
Budapesti Árpád-házi Szent Erzsébet Plébániatemplom

Templom

Az újabb Árpád-házi Szent Erzsébet római katolikus plébániatemplom Budapest VII. kerületben, a Rózsák tere közepén. 1895–1901 között épült Steindl Imre tervei alapján neogótikus stílusban. A templomot alacsony kerítéssel zárt nyilvános park veszi körül. A parkban található Árpád-házi Szent Erzsébet szobra.

Budai Vár - Mátyás Templom és Környéke
Budai Vár - Mátyás Templom és Környéke

Helyszín párfotózásra

Budapest egyik legszebb része, viszont a szép képek érdekében érdemes korán kelni (napkeltekor) mert napközben ellepik a turisták és nem kedvezőek a fények. Azért pár jó képet ilyenkor is lehet készíteni :-)

Spanyolország
Spanyolország

Esküvői helyszín

Hát, mit mondjunk - ha épp Spanyol a vőlegényed vagy a menyasszonyod, akkor érdemes elgondolkodni egy spanyolországi esküvőn - ahogy barátaink Laura és Pablo tették 2017-ben!

Németország
Németország

Esküvői helyszín

Szívesen kiutazunk Németországba is, ha épp ott tervezel esküvőt, ahogy tettük Cinthy és Lars esküvőjére 2016-ban :-)

Visegrád / Pilis / Mogyoróhegy étterem
Visegrád / Pilis / Mogyoróhegy étterem

Esküvői helyszín

A Pilis és a Visegrád környéke számos lehetőséget nyújt azoknak, akik a természetben szeretnék megtartani az esküvőjüket. Itt most egy helyszínt emelnénk ki, a Visegrádtól pár kilométerre található Mogyoróhegy éttermet.

Jardinette, Sas Hegy
Jardinette, Sas Hegy

Esküvői helyszín

Éttermünk 120 főig ideális rendezvényhelyszín, árnyas gesztenyefás udvarunk mellett a fűtött téli kertünk is rendelkezésetekre áll, így akár a hidegebb hónapokban is különleges környezetet tudunk biztosítani a szintén különleges alkalomhoz. Számunkra a ti boldogságotok a legfontosabb, így az esemény gördülékenysége érdekében igény szerint a szervezésben is számíthattok ránk, a díszítéstől kezdve a zenekar kiválasztásán át az ülésrend kialakításáig...

Tatai vár
Tatai vár

Helyszín párfotózásra

A Lackffy család kezdeményezésére az 1300-as évek végétől folyamatosan épült és átépült, ma Tata egyik gyöngyszeme. Fénykorát Luxemburgi Zsigmond és Hunyadi Mátyás idején élte, mint királyi nyaralókastély. A vár falai a romantikus építészet stílusjegyeit tükrözik, melyet az egykor itt élt Eszterházy családnak köszönhetünk. Az Öreg-tó partján álló építmény ma is szemet gyönyörködtető látvány.

Tata - Platán Restaurant
Tata - Platán Restaurant

Esküvői helyszín

40 fős élmény- esküvők lebonyolítását is vállaljuk, csodálatos történelmi, parkosított környezetben. Éttermünk tóra néző panorámaterasza kíváló helyszíne a vendégek fogadásának. Lehetőséget biztosítunk polgári, kihelyezett ceremóniára, helyszíni anyakönyvezéssel az Öreg-tó partján a 230 éves Platánfa lombjai alatt.

Budai / Pesti Rakpart
Budai / Pesti Rakpart

Helyszín párfotózásra

Ugyan koszos lehet, büdös lehet, de párfotózásra igazán alkalmas a Budapest rakpart"ok" bármelyike, ahogy a képekből is láthatjátok!

Újlipótvárosi Vakvarjú Étterem
Újlipótvárosi Vakvarjú Étterem

Esküvői helyszín

Különtermünket úgy alakítottuk ki, hogy kedvtől függően az étterem része legyen, vagy akár teljesen különálló helyiségként szolgáljon. 50 vendég kényelmesen helyet tud foglalni, így a család nagy eseményeinek (születésnap, névnap, keresztelő, házassági évforduló, kis létszámú esküvő) és kisebb céges, üzleti összejöveteleknek is kellemes helyszínt biztosít. A finom falatokról tájékozódhatnak étlapunkról vagy kérésre szívesen megfőzzük a család vagy a kollégák kedvenc menüjét is.

Királyrét / Fatornyos Kúria és Erdei Hotel
Királyrét / Fatornyos Kúria és Erdei Hotel

Esküvői helyszín

Rendezvénytermünk különleges szépségével, Hotelunk és Szobáink egyediségével, csodálatossá varázsolhatja Esküvőjét, és lenyűgözheti Vendégeit. A gyönyörű környezetet mi biztosítjuk, a tökéletes esküvőhöz, az erdő, és a természet szerelmesei számára! A Fatornyos Fogadó és Erdei Hotel nagy méretű rendezvényteremmel rendelkezik az emeleti szinten.

Kispesti Evangélikus Egyházközség temploma
Kispesti Evangélikus Egyházközség temploma

Templom

Zila kávéház, Üllői út
Zila kávéház, Üllői út

Esküvői helyszín

A Zila Kávéház ideális rendezvényhelyszín. A Télikert 70 főig, Platánkertünk 50 főig (a két terem együtt is lefoglalható, így 90-100 fő is helyet foglalhat), a Galéria 130 főig alkalmas családi, illetve céges rendezvények lebonyolítására.

Budapesti Kapucinus Templom
Budapesti Kapucinus Templom

Templom

A hétköznapi használatban elterjedt kapucinus templom elnevezés arra utal, hogy a szerzetesrendeknek a második világháború utáni feloszlatását megelőzően a templomot a kapucinus rend tagjai is használták, akik a templommal délről szomszédos hajdani kolostorépületben (Fő utca 30.) laktak. A szocializmus évtizedeiben a kapucinus rend nem működhetett itt, de jelenleg már ismét a rendhez tartozó szerzetesek látják el a templom lelkészi teendőit.

Metrómegállók, villamos, fogaskerekű...
Metrómegállók, villamos, fogaskerekű...

Helyszín párfotózásra

Ha nem mindennapi helyszínre vágytok, akkor érdemes lehet elgondolkodni egy földalatti fotózáson. A 4-es metró vonalán számos érdekes helyszín található. Ilyen például a Rákóczi téri vagy a Szent Gellért téri metrómegálló, esetleg a távolabb fekvő Bikás parki megálló. A Szent Gellért tértől már nincs messze a Szabadság híd sem. Ha szeretnétek néhány hagyományosabb fotót, akkor a híd ideális helyszín lehet erre a célra, ugyanis a híd szerkezete önmagában szép keretet ad a képeknek, nem is beszélve a gyönyörű kilátásról. Ha még van kedvetek és energiátok, akkor a Gellért hegyre is kisétálhatunk, hogy legyen néhány természetben készült kép is a tarsolyotokban.

Krisztinavárosi Havas Boldogasszony Plébánia
Krisztinavárosi Havas Boldogasszony Plébánia

Templom

A budai Krisztinaváros szívében áll a Havas Boldogasszony római katolikus plébániatemplom. A XVII. század végén és a XVIII. század elején pestisjárványok tizedelték Buda lakosságát. Ekkor a budai Várban lakó módos polgár, Franczin Péter Pál kéményseprő mester fogadalmat tett: ha ő és családja megmenekül, elzarándokol az észak-itáliai Vigezzo völgy kegyhelyére, az ottani Vérehulló Szűzanya kegyképéhez. A kegykép másolatával gyalogosan tért vissza Budára, ahol fából fogadalmi kápolnát építtetett és a kegykép itt talált otthonra.

Csattogó völgy és üdülőházak
Csattogó völgy és üdülőházak

Esküvői helyszín

Éttermünkben 70-80 fős lakodalmak könnyedén rendezhetőek, de az épület előtti fedett teraszon asztalokat elhelyezve (nyilván kedvező időjárás mellett) akár 120-140 fős násznép is elfér, szállást is tudunk biztosítani, a völgy pedig gyönyörű hátteret ad egy új élet első napjához!

Esztergomi Bazilika és környéke
Esztergomi Bazilika és környéke

Helyszín párfotózásra

Az Esztergomi bazilika, teljes nevén Nagyboldogasszony– és Szent Adalbert-főszékesegyház, egy klasszicista és óegyiptomi stílusban épült bazilika Esztergom városában, az Esztergom-Budapesti főegyházmegye székesegyháza. Külső méreteit tekintve Magyarország legnagyobb egyházi épülete, az altemplomtól a kupola gömbjéig 100 méter magas, mellyel az ország legmagasabb épülete is egyben. Méreteit tekintve a Európa egyik legnagyobb bazilikája, de világviszonylatban is tekintélyes méretű.

Dunai hajók
Dunai hajók

Esküvői helyszín

Az állóhajók építményként működnek, és részei Budapest egyik legszebb panorámájának, a Duna-partinak. Vannak közöttük egyedi építésűek és korábbi teher- vagy személyszállítóból átalakítottak. A legnevezetesebb közülük a Kossuth, amely az egyetlen eredeti állapotában megmaradt személygőzösünk, az étterem mellett múzeumként is működik. 1913-ban épült.

Alessio

Esküvői helyszín

Az Alessio, egy családias kávézó és étterem, olasz konyhával, Pasaréten az Alex cukrászda helyén. Aki erre jár, biztosan talál kedvére való olasz édességeket, tortákat, valamint saját készítésû tésztákat és pizzát. Ha valaki valódi olasz ízekre vágyik az Alessio étterem étlapján biztosan talál olyat, amiért majd máskor is visszatér. 70 fős esküvők befogadására is alkalmas az Alessio. Vállalják az ünnepi dekorálást és a torta elkészítését is.

Zebegényi Havas Boldogasszony-templom
Zebegényi Havas Boldogasszony-templom

Templom

1906-1910 között Havas Boldogasszony tiszteletére épült a plébánia templom, Kós Károly erdélyi polihisztor (építész, író, néprajztudós) és Jánszky Béla tervei alapján szecessziós stílusban az erdélyi fatemplomok mintájára. Freskóit Körösfői-Kriesch Aladár tervei alapján tanítványai készítették Leszkovszky György tanársegéd festőművész segítségével.

Natura Hill Vendégház és Étterem
Natura Hill Vendégház és Étterem

Esküvői helyszín

Ökológiai szemléletű birtokunk a Dunakanyar talán legszebb részén, a festői szépségű Zebegény volt szőlőhegyén helyezkedik el a Duna fölött, a Börzsöny kapujában. Vendégünkként páratlan kilátás mellett pihenhetsz, és élvezheted a friss levegőn Séfünk mesterfogásait. A Natura Hill minden szegletét a fenntarthatóság figyelembevételével terveztünk, és úgy alakítottuk ki, hogy értékes élményekkel gazdagodva, feltöltődve búcsúzzunk tőled, hogy aztán újra üdvözölhessünk mihamarabb!

Szelence Café

Esküvői helyszín

Milyen egy esküvő a Szelencében? Családias és otthonos – vintage hangulatú, barátságos kis terek, hogy ne vesszen el a lényeg a csillogó forgatagban. Egyedi – nem futószalagon pörgetjük az esküvőket és nem is sablonokban gondolkodunk. Ahány pár, annyiféle igény, hangulat, stílus. Meghitt – a kisebb létszámú (8-50 fő) esküvők mesterei vagyunk, imádjuk az aprónak tűnő, de fontos részleteket; célunk a bensőséges hangulat megteremtése. Rendhagyó – itt senki sem fog győzködni, hogy Újházi-tyúkhúslevest rendelj, nem kötelező elem a csokordobás, és nem kell öltönyben feszengenie egyik vendégednek sem. Rugalmas – egyeztetésben, ötletekben, menüsorban, dekorban... Azon vagyunk, hogy az igényeiteket maradéktalanul ki tudjuk szolgálni. Tudatos – választhatsz vegetáriánus vagy vegán ételsorainkból, de akár magad is behozhatod az ételeket, italokat.

Déryné Bistro

Esküvői helyszín

Sikkes, szexi, kozmopolita. Ílyennek szeretik a lokálpatrióta budaiak a Dérynét. Az ikonikus kávéház az 1910-es évek idusán nyitott és azóta írók, celebritások, balerinák, politikusok, könnyűvérű hölgyek és fess urak ezreit szórakoztatta dekadens varázsával egy évszázadon át.


Alkossunk meghívót együtt :)

Megvan már a dátum és a helyszín? Itt az ideje közzétenni a hírt a rokonok és a barátok körében. Ha szeretnétek kreatív meghívókkal kedveskedni a vendégeknek, csapatunk grafikusa segít Nektek megalkotni egy olyan meghívót, amelyre biztosan hosszú ideig emlékezni fognak a címzettek. Ha van kedvetek, tovább is gondolhatjuk a meghívót, így az esküvővel járó összes grafikai feladat elkészülhet egy csapásra. Ez azért is jó, mert a Nagy Napon a vendégek a meghívókkal azonos stílusú menükártyákkal és ültetőkártyákkal fognak találkozni. Sőt, ha szeretnétek, a köszönőkártyákat is elkészítjük nektek.